Galeri için Resime Tıklayın
APM KREM PATİSERİ TOZU Gıda-Katkı Gıda-Katkı Pastacılık Malzemeleri EKLER, TORPİL, SUFLE, PASTA, TART, KURABİYE GİBİ TARİFLER DOLGU OLARAK KULLANILIR. PASTA ARASINDA TEK BAŞINA YA DA KREM ŞANTİ İLE KARIŞTIRILARAK KULLANILABİLİR. KREM PATİSERİ TOZU İLE ELDE EDİLEN KREMA YANMA ÖZELLİĞİNE SAHİPTİR. AYRICA DONDURULUP TEKRAR ÇÖZÜLDÜĞÜNDE İLK KIVAMINI KORUR, SULANMA YAPMAZ. ROKOKO, ADİSABABA GİBİ DONDURMALI PASTALARDA AYRICA, PAPYON, MEYVELİ PİZZA, BERLİNER VE KRUVASAN GİBİ HAMURLU ÜRÜNLERDE DOLGU OLARAKTA KULLANILIR. PASTA YÜZEYİNE SÜRÜLDÜĞÜNDE ŞANTİ İLE PANDİSPANYA ARASINDA AYIRICI TABAKA GÖREVİ GÖRÜR. ŞANTİNİN SU KAYBEDEREK KURUMASINI VE ÇATLAMASINI ENGELLER. ISIYA DAYANIKLI OLDUĞU İÇİN FIRINLANABİLEN, TARİFLER İLE DE KULLANILIR. KULLANIMI: 1 KG APM KREM PATİSERİ TOZU 2,5 LT SOĞUK SU VEYA SÜT (5-10 C) İLE MİKSER YARDIMIYLA 6 DAKİKA YÜKSEK DEVİRDE ÇIRPILARAK KREMA ELDE EDİLİR. AYRICA ELDE EDİLEN KREMA DİREKT OLARAK VEYA %25 ORANINDA KREM ŞANTİ İLE PARFE YAPILARAK İSTEĞE GÖRE KAKAO TOZU VEYA DEĞİŞİK AROMALARLA KARIŞTIRILARAK PASTA ARALARINDA KULLANILIR. 1KG