KREM TARTAR

Yumurta beyazlarını köpürtmek, kar haline getirmek için çırpmadan önce içine ilave edilerek sonradan sönmemesini sağlayan beyaz bir tozdur. Lokum üretiminde, suflelerde, bezelerde, krem şantilerde ve bir çok pastacılık ürününde yumurta akı kıvamını arttırmak ve sabitleştirmek için kullanılır. Böylece ürünlerde daha az yumurta akı ile istenilen kıvam elde edilir.

50GR

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi

Doğrulama Kodu

KREM TARTAR

Hızlı Gönderi

Hafta içi 15:30'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya verilmektedir.

Kaliteli Ürünler

Satışa sunduğumuz ürünlerin tümü piyasadaki en kaliteli ürünlerden oluşmaktadır.

  • Görüntüleme: 1834
  • Marka: Mutfağım
  • Ürün Kodu: FJNTUY56
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 4,50TL
  • Vergiler Hariç: 3,81TL

Etiketler: Gıda-Katkı, Katkı Maddeleri, KREM TARTAR